appa daaa….

huuhhh….

smlm ptg, ‘kwn’ aku bgtau dia eksiden….. huwwaaaaaa….terkejut aku dengo….tapi alhamdulillah dia xde papehal…kete pn ok….. kete pn ok? aku da ckit pelik….cmne eksiden, tapi kete xde pape hal plak? mcm ckit kompius…
lagi tambah kompius bile dia kene byr gantirugi kat org yg dia langgar tu plak….

so….bile aku smpai kat umah, baru dpt tau…rupenye..dia prking kete depan deret kedai…nk beli brg la….pastu bile nk kuar gi keje…nengok blkg sume clear la…skali, baru reverse ckit…. ‘praaanggg gedebuk gedegak ~!@#$%^&*()_+’ rupenye dia terlanggar sebijik motor…

cissss……ade ke parking moto blkg kete org….mmg saje carik pasal……motor dh uzur plat JCY….lagi malang bile moto tu k****g mabuk yg punyer….ape lagi…..nyaris gaduh beso ‘kwn’ aku tu ngan k****g mabuk tu…..da la mabuk…ckp pn mamai2 jek….. kwn aku malas nk gaduh lbey2 ngan si mabuk tu….dia ajak la si mabuk tu gi repair moto kat tmpat keje dia…cost repair sume ‘kwn’ aku sanggup tanggung…..tapi k****g mabuk ni insist….xnk repair…tapi nk duit…..hallamakkkk…..ni mcm kes sengaja jek nih…nk duit nk pi beli air mabuk la tuh….’kwn’ aku dh angen lagi…las2….dia kuarkn 60 hinggit nk bagi si mabuk tu….malas nk ckp byk nye hal….lagi la dgn org mabuk…buang mase jek…

tapi si mabuk ni yg mmg mata $$$ nk lebih…..’kwn’ aku ckp la….”ko nak..ko amik ni…kalau x…satu sen pn aku xbagi ko…dah la parking blkg kete org…nk aku report polis ka??”

dgr gertakan ‘kwn’ aku tu, (yang kalau aku degar, maybe x takut kot….🙂 ) si mabuk tu pn akhirnye amik jek la duit 60 tu….tapi kire banyak gak la nk dibandingkn dgn kerosakan moto dia…..

mmg hampes nye k****g….so…utk korang sume…pasni carefull ckit….kalu bleh, sblum reverse tu, pastikan xde moto @ pape objek diparking blkg kete korang…k….. 8)

4 Responses to “appa daaa….”


  1. 1 dragon January 26, 2007 at 7:35 pm

    tq yankoi..

    jadik pengajran gaks nih.. huhuhuhu

  2. 3 Siti+oMaR+Nizamuddin May 17, 2007 at 11:12 pm

    k****g mmg cenggitu..samala mcm G*nes*n kt pcm tuh..kan…hahhahahahahhaha…giler koase………

  3. 4 melinaknapp42984 April 9, 2016 at 4:20 pm

    my frien’s name is diogo, he is from aguas claras, he is eleven years old, his birthday is on october 18 th. His favorite singer is Leonardo, his favo Click http://s.intmainreturn0.com/bayy091615


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: