taktahuantaradua_adamfara

hehhehee….lagu lagi?????

ye la…lagu lagi la…nk wat pe dah….🙂
saje post kn lagu ni sbb suke rentak dia yg happy2 gitu….
lagi la bile nnegok cite cinte madik kat tv 9 tu…
kn lagu ni jadik theme song dia….

memule dolu dgr lagu ni igt kn yusri duet ngan erra lagi….
rupe nye dh ubah versi baru….
adam dan fara….😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

( Adam )
Keluarga ku bukannya berharta
Dan akulah satu-satunya
Harapan untuk menyara
Mereka di hari tua
Begitulah hendaknya
( Farah )
Diriku pun juga begitu
Ke sini ‘tuk mencari ilmu
Tak sangka pula kau yang ku jumpa
Berbelah bagiku bertanya
Mana satu yang harus
Dikejarkan
( korus – Farah & Adam )
Kita tak tahu antara dua
Hala yang berbeza
Kiri kau menjanjikan cinta = Farah
Kanan menjanjikan kerjaya = Adam
Oh yang mana
Kita tak tahu antara dua
Pilihan yang nyata
Sebelah hati inginkan cinta = Farah
Sebelah lagi inginkan cita = Adam
Agar hati membimbing kita
Tak tahu antara dua
( Farah )
Takkan lari gunung dikejar
Semoga diizinkan cinta
( Adam )
Selesaikan yang dah bermula
Sementara usia masih muda
( Farah & Adam )
Tapi tidakku nafi
Hati ku sangsi
ulang korus
Uuuu…..
Sejak tergerak hati terbuka terima cinta
Lebih banyak soalan berbandingkan jawapan
ulang korus

11 Responses to “taktahuantaradua_adamfara”


  1. 1 dragon January 15, 2007 at 9:35 pm

    bkn amrifara?
    ko edit balik aa.. jadik amrifara
    hahahaha😛

  2. 2 dianz January 16, 2007 at 1:44 pm

    adam=amri sama ke?? tang mana??

  3. 3 yann January 17, 2007 at 10:58 am

    dianz = xtau la tang mane yg same…. perut??

    dragon = amrifara? baik aku buat akimyann….
    (hahhaha…lagi jauh gile beza)😉

  4. 4 dragon January 17, 2007 at 7:24 pm

    tak kena langsong akimyann!
    😛

  5. 5 dianz January 18, 2007 at 12:20 pm

    azrinadia?

    hahahahahahahahahahahahahaha

    peace V

  6. 6 yann January 18, 2007 at 1:50 pm

    huuuhhhhh….nk jugak??🙂

    ni pn dh jauh menyimpang dr penyanyi asal..😉

  7. 7 dragon January 18, 2007 at 6:41 pm

    aku terbaca azrina dia plaks!
    hahahahha
    ampung puanku! :p

    punggggg tak masyukkkkk…!!!
    hahahaha
    :p

  8. 8 dragon January 19, 2007 at 4:09 pm

    Please update your daily blog!

    -camel-

    hahahhahahaha

  9. 9 yann January 22, 2007 at 8:47 am

    huahuahuaaaaa…….

    anak si camel rupenye dia…🙂

  10. 11 yann January 22, 2007 at 3:02 pm

    head brainsss !!! 8)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: