mutiara hati

dh lame kn x update…

hm…..dh penuh la space aku kat ci…da xley nk upload gambar….
da la aku suke letak gambo dlm tiap aku nyer posting…..jadik nye pasni
aku kene la mengarang jek kat blog aku nih…..

gambo??? hahahhhaaa……aku skarang dh ade satu fotopage sendiri…..
rajen2 la melawat fotopage aku yg baru suku tahun jagung tu…….

http://www.ctyann.fotopages.com

ok……so….da xtau nk karang ape….
bagi lagu lagi….

tajuk lagu : Mutiara Hati…

lagu indon sbnonye ni….
aku slalu nengok cite ni time petang2 kat tv9…kalau korang nk nengok,
hari isnin-jumaat…kul 6-7…
tapi rasenye mcm da nk abis dh cite nih…

better la aku rase nengok cite ni dr bawang merah bawang putih yg ntah ape2 nye itu….

ok….. enjoyszzz…

Mutiara Hati – Novi (New Sakha)

ku rindu kasih sayangmu
kau pergi tinggalkanku
masih lekat di hati ini
kau bilang ku mutiara hati

Intro: II

ku ingin berjumpa denganmu
Bunda tlah menghadap ilahi
biarkan lah hanya dalam mimpi
‘tuk menghapus semua rinduku

Reff:

Ya Allah berikanlah aku
Bunda yang berhati mulia
sebagai ganti dia yang pergi
‘tuk membimbing menuju Ridho Mu

Back To: Intro II

pancarkanlah CahayaMu pada jiwaku ini
‘tuk dapat Rahmat KaruniaMu

Back To: Reff

0 Responses to “mutiara hati”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: