hikhikkkk

hye sume….assalamualaikum…

huwwaaaa….lame nye aku xposting….😦 rindu plak aku kat blog aku yg satu ini…. 😉 raya pn dh 20 hari ni….hehhee….🙂 bukan kerana aku da xberminat….bukan kerana aku xde idea….. bukan kerana aku malas…..bukan kerana aku da x sudi….bukan kerana aku x mahu….bukan kerana bla bla bla….😉 ini sume angkara tmpat keje ku ini x menyediakan line intenet kat aku…. logik kan?? user chan plak da berproblem…. so…..tenkiu to abg aji yg membenarkan aku gune user dia secara illegal… (dia xtau pn aku pkai user dia nih….)😉

hm…byk sbnonye yg nk aku citekan…pengalaman aku mase 1 syawal…..my sweet moment mase 5 syawal….start keje balek mase 8 syawal (aku x lanjutkan cuti tau..baiknye akuuu ;) 😉 ) hm……one more thing…nurul dh tinggalkan PCM…tapi x sure buat selamanye @ tak…hehhehee… 8)

1 Response to “hikhikkkk”


  1. 1 webcast on September 2, 2014 at 9:41 am

    magnificent points altogether, you just gained a new reader.
    What could you suggest in regards to your put up that you just made some days ago?
    Any sure?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: