cari tapak

hahhaaa…..
sume sebook dgn borang utm nih…da nk due baru la terkejor2….hm….tu la bebudak skang…cita2 kema’innnn lagi tinggi menggunung….tapi…hampehhh…sume last minute….. ****termasuk la aku… 😛

good luck pada sume kwn2 aku….especially yg berjaya cari tapak lain bagi meninggalkan PCM yg serupe mcm xde pape je nih… bukan nk ngutuk…keje cni mmg best…especially my friendsss…..sume best…..persekitaran kerja pn ok…xde la hiruk peacock sgt…..cume…bile dh jadi keadaan yg mcm ‘ni’ smpai aku kene carik part time job……..ini dah agak membebankn…..kepenatan yg luar biase smpai aku rase kehidupan aku da x serupa orang….huuuhhhh…fedap la aku cenggini………

di tambah2 lagi dgn bulan ramadan yg dh smpai ke pertengahan nye nih….aku rasa sungguh la kosong idup aku……ingatkn nk berenti part time smpai 15/10 ni sperti yg telah dijanjikan kak lela (supplier polo kat jusco) tapi tup..tup….smlm dpt msg kate nye fair nk smbung smpai ujung bulan 10…..khidmat aku plak masih diperlukan….. huuuhhh….nak sambung ke xnk???

sbnonye ape motif entry aku kali ni ekkkk?? hahhhaaa…..saje jek menyatakan ape yg berselirat dlm kpala otak aku… ***banyak lagi yg terbelit dlm kpala……trlalu prebet utk di cerita…..hihiiikk….

ok la….aku bagi pihak aku sndiri sentiase mendoakan yg terbaik utk kwn2 aku…..smoga korang dpt capai ape yg korang nak….dan…korang bagi pihak korang……jangan lupe utk doakan aku yek….k…… salamzz…🙂

 oooo…dan aku rase agak kekok kalu posting aku kosong tanpa gambar….jom nengok satu jek gambo kitorang mase mjlis buke puase kat pan pac ahad lepas….bergambar dgn saujana….heehehhee…

saje2

5 Responses to “cari tapak”


  1. 1 numamya October 10, 2006 at 4:28 pm

    AMIN…aku harap ko akn dapt kerja yg diidam2kan nnt…:p

  2. 3 yann October 11, 2006 at 9:45 am

    ape yg tetibe nye cute ni kak nanad??🙂

  3. 4 n-a.na.d October 11, 2006 at 1:44 pm

    hahahahahahahaha
    sesiapa yang terasa cute tu, dia la cute😉

  4. 5 yann October 11, 2006 at 2:08 pm

    ouh…..
    time kaseh …😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: