sob..sob.. my heart…..

Sedey nyer cite heart yg lakonan irwansyah (farel) ngan acha septriasa (luna) nih…..xlupe gak pade nirina zubir (rachel) yg mmg buat gue bergenang……ahahhaa…jiwanssszzz……😛

heartposteraco6.jpg

xde la….aku kalu bab kwn2 ni mmg sensitip selotip ckit…dr skolah dolu lagi…..xleh la…..especially yg bespren ngan aku………hm……aku bleh nangis kalu dgr masalah bespren2 aku…..bleh nangis bile nengok kwn2 aku sakit…..sampai mak ayah aku dolu ckp aku lebey penting kn kwn dr family sndirik….. nk wat cemana…aku mmg dok ostel dr stat skolah lagi……so mmg la spanjang waktu nk berdikari tu…aku bersama dgn kwn2 aku…….jarang2 aku call umah sbb xnk susahkan family…….tu yg bile keje ni mak aku xbagi keje jauh2…….biar dok bwh ketiak dia jek…..oppppssszzz….😉

alahai…aku da melencongs plak….berbalek kepada cite heart tuh…..maybe skali nengok bosan gak la…….smpai ade member aku yg tertido bile nengok…..hampeh nye member…..tapi bile part si rachel tu di tinggalkan…..mmg sedih nengok pnderitaan dia…..huhuuuu….😦

luna ngan farel 

   ini la mereka...

ok la……ni aku bagi korang nengok lyric lagu my heart nih……layannnnnn…..🙂

Irwansyah feat Acha Septriasa
My Heart

Di sini kau dan aku
Terbiasa bersama
Manjalani kasih sayang
Bahagia ku dengan mu

Pernahkah kau menguntai
Hari paling indah
Ku ukir nama kita berdua
Di sini syurga kita

Bila kita mencintai yang lain
Mungkinkah hati ini akan tegar
Sebisa mungkin tak akan pernah
Sayang ku akan hilang

If u love somebody
Could we be this strong
I will fight to win
Our love will conquer all
Wouldn’t risk my love
Even just one night
Our love will stay in my heart
My heart

Pernahkah kau menguntai
Hari paling indah
Ku ukir nama kita berdua
Di sini syurga kita

Bila kita mencintai yang lain
Mungkinkah hati ini akan tegar
Sebisa mungkin tak akan pernah
Sayang ku akan hilang

If u love somebody
Could we be this strong
I will fight to win
Our love will conquer all
Wouldn’t risk my love
Even just one night
Our love will stay in my heart
My heart…………..

sedeyy  synopsis02.jpg

teringat part sedih mase rachel mati…..huwwaaa….aku xbajet pn dia mati……aku bajet luna yg mati….tapi nk wat cemana….dh director dia buat script yg mcm tuuu……😛

ape2 pn…pade kengakawan aku sume…..aku dedicate kn lagu tu utk korang k…….🙂

1 Response to “sob..sob.. my heart…..”


  1. 1 numamya October 5, 2006 at 12:10 pm

    aku xtgk lagik citer nih!!vcd umah aku rosak!!HAMPEH…!!..tp. aku dapt rase mmg sedih la..tgk kat lirik gerenti leh leleh aaaa wa cakp lu..hahaa..anyway..ko mmg jiwang jugaaa..hehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: