grrrrrrr…..

helloooooo

hai sume….πŸ™‚

hm…nmpk nye aku dh ade keje skang…nasib baik carton box je….πŸ˜› dlm pada ade keje ni….sempat gak lagi aku nk on user Chan….thank you chan…you are my prennnn…πŸ˜‰

ok la…sblom aku nk log out nih….aku nk menyatakan ketidakpuasan hati aku kat blog aku nih sendiri….bukan ape….aku ni tensen kat presentation yg aku pilih….hati aku belum rase syok dgn blog aku sendiri…..dari kerana itu lah aku sentiase menukar2 rupe blog aku nih….kalu korang perasan laaaa…..kuikuikuiii….πŸ˜›

Sbno nye aku dh mcm suke dkat presentation yg sblom nih…color yg agak ceria (ijau pisang gitu)…walaupun aku xminat wane ijau….tapi bile dh tuko header jadik kpala tazmania tu….aku mcm berkenan plak…tapi yg slack nye…sidebar widget aku plak xnk kuar…..arggghhhh…tensen!! tensen!!….tu yg akhirnye aku pilih jek la presentation ni yg bewarna biru lembut….bukan xbest…best gak….tapi x bape nk sesuai dgn jiwa aku nih…… (pade korang aku ni lembut ker?? )πŸ˜‰ hahhahhaahhh…..mcm x sesuai jek kn….πŸ™‚

so…akhirnye aku rase aku akn sentiase la menukar2 color blog aku ni sesuai dgn mood aku….ahhahhaa… itu lah aje luahan hati aku yg terluah juge akhir nyerrr……

thank you kerana membaca…πŸ˜‰

5 Responses to “grrrrrrr…..”


  1. 1 na-nad September 19, 2006 at 1:37 pm

    yan lemah lembut kot. macam sotong. ahahahahaha kiddingπŸ˜›

  2. 2 numamya September 19, 2006 at 1:39 pm

    sotong kembang ker sotong kuncup??kuikuii…

  3. 3 numamya September 19, 2006 at 1:41 pm

    apesal xkuar kasut cinderella aku nih???tensen arrrr!!

  4. 4 yann September 19, 2006 at 1:49 pm

    sbb ko bukan cinderella la….
    ahahhaha….πŸ˜›

  5. 5 yann September 19, 2006 at 1:54 pm

    kak nanad :auwww….lembut x???πŸ™‚
    hehhhee…iyyaarrrkksss….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: