ahad yg lepas…..

wallpaper ku hari ini

halooo…haloooo….hye sume…skalian….kwn2….😛

erkkk….starting dh mengarut plak….🙂 hm…..monday bluezz lagi….. nasib baik tgh xde keje skang nih….kalu ade keje pn….bukan buat keje sgt…..

hmm..ahad yg lepas..ahad sbnonye sinonim dgn perkataan weekend (dlm bhs jawa)😛 slalunye sblom aku start wat part time dolu, aku akn bgun yg awal x awal sgt…lewat pn xlewat sgt…pastu aku akn bersih kn diri..kalu mood rajen nk masak..aku pegi la pasar sbb slalu nya mak aku xde hari ahad nih..pegi class…kalu x memasak, aku akn stat buat keje2 umah smbil bukak radio layan carta era….pastu basuh kete…pastu nengok tv jap..rancangan ape lagi yg hot tgh2 hari nih….for sure la aku akn nengok OIAM ngan MELODI…dh siap tu…aku akn kua lunch ngan *****😉 ….

tapi skang…bile dh keje nih, aku still la bgun yg awal x awal sgt…lewat pn xlewat sgt…..tapi pastu aku akn trus beruniform utk keje kat jusco…. ***dlm hati..huhhh…kene berdiri lagi…*** penat tau….kadang2 aku pikir cam x larat jek nk buat part time lagi…uhuhuuu…..bile la sume mimpi ngeri ni akn berakhir…..hmm..sume ni dugaan…..

“BUKAN SENANG NAK SENANG…..BUKAN SUSAH NAK SUSAH”

Semoga satu hari nnti aku akn jupe ‘sesuatu’ yg boleh mengubah hidup aku..kalu xdpt byk, ckit pn ckup la kn…🙂 uhuhuhuuuu..berangan lagi…….😉

ok la….xnk merepek meraban byk2 sgt…..kang jadik mak nenek plak… k la gengsss….salamzz….🙂

0 Responses to “ahad yg lepas…..”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: