harisz

hye…assalamualaikum…πŸ™‚

smlm aku xkeje……ehee…disamping pegi berjalan2…smbil merepair kete kancil ijou aku tu…..kitorang singgah la ke taman sentosa, pekan nenas…umah abg lokman….. ;)Β 

ni la antara gambar yg dpt di amek smlm mase kitorang ke umah abg nye akim kat pekan nenas (abg lokman) excited sungguh dengan anak sulung yg satu nih….smpai lupe nk amik gambo mak ngan bapak dia….

baby yg tembam dan semangat ni bernama harisz..belum pn setahun…xpndai ckp lagi…..xpndai jln lagi….tapi yg amazing nye baby nih….bagi jek la ape jenis mkann sekali pn…dia pasti dgn senang hati akn menerima huluran tersebut….nyum..nyum….πŸ™‚

nengok je la muke baby nih…..πŸ™‚

harrizΒ  hariszz ngan cik akimΒ  image145.jpg

image146.jpg

penat gak melayan baby nih….kecik2 dh semangat beno…..suke main bola maybe sbb nk ikut ayah dia…..

lagi satu amazing nye baby nih…..pandai nengok ke camera kalau org nk amik gambo….cume gambo yg last tu je dia dh malas……asik nengok botol susu kat sblh tu jek….πŸ™‚

aku bajet baby nih mesti lambat jalan….badan berat…kaki pn tembam2 jek….peha ngan lengan dia chubby…..nk angkat pn susah….harap nengok dia berjalan dlm walker jek laa…πŸ™‚

piece kak mas & abg lokmanπŸ™‚

3 Responses to “harisz”


  1. 1 numamya September 13, 2006 at 2:46 pm

    ayyyooo…!!!baby lg besar dr akim aa..hehehe…
    comeyy..comeyy..comey tang baby tau, bukan akim!!huahuaaa..
    abyway..bile lagi nak ader baby sndri…???
    *ape aku mraban nih???

  2. 2 na-nad September 13, 2006 at 3:07 pm

    cute gila!! rasa cam nak kidnap!! hehehe

  3. 3 ctyan September 14, 2006 at 9:16 am

    hehhehee….
    akim tu kuncup jek….πŸ™‚

    btw, baby tu baru jek cukur rambut….

    menyerlahkn lagi kebulatan muke dia…πŸ˜‰


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: