Hari ini dlm sjarah…

Ai…..assalamualaikum……a very good day to all…πŸ™‚

at last…..dapat gak aku melahirkn blog aku sendiri……thanks tu ms nanadia…..πŸ™‚ dalam hati aku…….****oooo….macam ni rupenyer nk buat blog…..****πŸ˜‰ hm……. Hari ini dalam sejarah……..

Β hm……isnin……xde bende lain yg nak dikaitkn melainkan monday bluezzzz……aku hari ni terpakse jek rasenye dtg keje nih…..😦 sebenonye kaki aku rase bisa sgt……mata aku rase berat jek….badan pn letih semacam…..oohhh….alangkah bestnyer kalau aku dpt baring dan tidur dengan selena2 nya……huhuuhuuu……😦 tu la bahana keje part time nih…..kengkadang aku rase mcm xberbaloi jek keje 2 tempat ni……badan sakit2…..tapi….nk buat cemana……nk mencukupkn income bulanan……nasib baik la memember jusco sume baik2 blaka…..sume understanding…..ye la….aku budak baru…..da bertahun gak rase nye xberdiri sepanjang hari…….kalu aku duduk @ mencangkung tuu…diorang akn cover line aku…πŸ˜‰ kalau aku balek rehat lambat pn…..diorang tlong jaga kaunter aku…πŸ˜‰ thanks my new geng…..so….bagi memperingati jasa dan kebaikan diorang…..meh aku masuk kn name diorang dlm 1st posting aku nih…..πŸ™‚ aunty me me (milani) ….aunty peng (goggles)…..aunty leng (milani)…… kak mei (audrey & lilian)…..kak amy (dolly)…..ika (diesel)….che shan (cheetah )….zura (cheetah) and last but not least…..linda (dapper )…aku plak…aku jaga kaunter polo…..πŸ™‚

Β anyway…..hari ni aku akan pastikan aku hapdey….xlarat eden ni nk menanggung keperitan mata……di samping ade hal personal matter ckit kat bank…..maybe pegi bank dlm sejam gitu…..selebihnye aku nk layan mata….πŸ™‚

keje??? woowooowoo….arini aku xkeje jusco….rugi beb senin wat keje part time….da la ujung minggu aku dh xbape bermakna….so…senin la satu2 nye hari aku dapat ‘bersama’ ……opssszzz….salamzz…….πŸ™‚

gambar lama..

4 Responses to “Hari ini dlm sjarah…”


  1. 1 na-nad September 11, 2006 at 3:26 pm

    *ehem*
    bersama siapa ya? hehehehe

  2. 2 ctyan September 13, 2006 at 12:03 pm

    sama-sama……
    mengejar mimpi….
    sama-sama…..
    bla…bla….blaaa…….πŸ™‚

  3. 3 numamya September 13, 2006 at 2:42 pm

    ello..ello…hehehe…aku baru dapt open blog ko nih…hehehe…
    nasib baik mase open dashboard dah lain aaa…hehehe…:p

  4. 4 yann September 13, 2006 at 2:47 pm

    hhehhee….hye….

    welkam..welkam…πŸ™‚

    hm..tu la psl…bleh tersama taste plak ngan ko….xpe
    la…sbb aku posting lambat…aku ubah la…..hehhe…πŸ˜‰

    agaknye kalu kite letak muke kite sndirik
    kat presentation dia tu bleh x ekk….πŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: