Hari ini dlm sjarah…

Ai…..assalamualaikum……a very good day to all… πŸ™‚

at last…..dapat gak aku melahirkn blog aku sendiri……thanks tu ms nanadia….. πŸ™‚ dalam hati aku…….****oooo….macam ni rupenyer nk buat blog…..**** πŸ˜‰ hm……. Hari ini dalam sejarah……..

Β hm……isnin……xde bende lain yg nak dikaitkn melainkan monday bluezzzz……aku hari ni terpakse jek rasenye dtg keje nih….. 😦 sebenonye kaki aku rase bisa sgt……mata aku rase berat jek….badan pn letih semacam…..oohhh….alangkah bestnyer kalau aku dpt baring dan tidur dengan selena2 nya……huhuuhuuu…… 😦 tu la bahana keje part time nih…..kengkadang aku rase mcm xberbaloi jek keje 2 tempat ni……badan sakit2…..tapi….nk buat cemana……nk mencukupkn income bulanan……nasib baik la memember jusco sume baik2 blaka…..sume understanding…..ye la….aku budak baru…..da bertahun gak rase nye xberdiri sepanjang hari…….kalu aku duduk @ mencangkung tuu…diorang akn cover line aku… πŸ˜‰ kalau aku balek rehat lambat pn…..diorang tlong jaga kaunter aku… πŸ˜‰ thanks my new geng…..so….bagi memperingati jasa dan kebaikan diorang…..meh aku masuk kn name diorang dlm 1st posting aku nih….. πŸ™‚ aunty me me (milani) ….aunty peng (goggles)…..aunty leng (milani)…… kak mei (audrey & lilian)…..kak amy (dolly)…..ika (diesel)….che shan (cheetah )….zura (cheetah) and last but not least…..linda (dapper )…aku plak…aku jaga kaunter polo….. πŸ™‚

Β anyway…..hari ni aku akan pastikan aku hapdey….xlarat eden ni nk menanggung keperitan mata……di samping ade hal personal matter ckit kat bank…..maybe pegi bank dlm sejam gitu…..selebihnye aku nk layan mata…. πŸ™‚

keje??? woowooowoo….arini aku xkeje jusco….rugi beb senin wat keje part time….da la ujung minggu aku dh xbape bermakna….so…senin la satu2 nye hari aku dapat ‘bersama’ ……opssszzz….salamzz……. πŸ™‚

gambar lama..

Advertisements

4 Responses to “Hari ini dlm sjarah…”


  1. 1 na-nad September 11, 2006 at 3:26 pm

    *ehem*
    bersama siapa ya? hehehehe

  2. 2 ctyan September 13, 2006 at 12:03 pm

    sama-sama……
    mengejar mimpi….
    sama-sama…..
    bla…bla….blaaa……. πŸ™‚

  3. 3 numamya September 13, 2006 at 2:42 pm

    ello..ello…hehehe…aku baru dapt open blog ko nih…hehehe…
    nasib baik mase open dashboard dah lain aaa…hehehe…:p

  4. 4 yann September 13, 2006 at 2:47 pm

    hhehhee….hye….

    welkam..welkam… πŸ™‚

    hm..tu la psl…bleh tersama taste plak ngan ko….xpe
    la…sbb aku posting lambat…aku ubah la…..hehhe… πŸ˜‰

    agaknye kalu kite letak muke kite sndirik
    kat presentation dia tu bleh x ekk…. πŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: