appa daaa….

huuhhh….

smlm ptg, ‘kwn’ aku bgtau dia eksiden….. huwwaaaaaa….terkejut aku dengo….tapi alhamdulillah dia xde papehal…kete pn ok….. kete pn ok? aku da ckit pelik….cmne eksiden, tapi kete xde pape hal plak? mcm ckit kompius…
lagi tambah kompius bile dia kene byr gantirugi kat org yg dia langgar tu plak….

Continue reading ‘appa daaa….’

the day has come?

yeaaaahhhhhhh๐Ÿ™‚

not so sure la…..just wait and see…..๐Ÿ˜‰

Continue reading ‘the day has come?’

ape hal la…

hm…sbnonye aku xde la berniat nk jadikan blog aku ni medan mengutuk org…
tapi bile dh mcm ni smpai perangai dia..aku dh xbleh handel lagi..mmg nk kutuk jek nih…
aku xtau la pe masalah dia ni..tapi biar aku name kn dia dgn name yg member2 aku kat
opis ni slalu sinonim kn “si kiah hitam” …..๐Ÿ™‚

Continue reading ‘ape hal la…’

head brain

huuhh…..

akhirnye…..dpt gak aku delete melambak2 gmbar yg aku pnah upload dlm blog aku ni…
smpai full dh space aku pkai…xbleh nk upload gmbar lgsung….

so…pasni….insyallah la ade gmbar ckit2 yg xbape heavy sgt..๐Ÿ˜‰

***************mode lain*************

aku ni sbnonyer bengang sgt….
pepasal ko ni ekk….
pe msalah ko sbnonyer….
pnat kitorang baking ko….tetibe ko mcm ni plak….
ko buat sume ikut suke ko je…ikut kpala otak ko jek ek….

***********************************

~~~~~~tetibe teringat si elyana (opi) tu dlm juara lagu mlm td..
“imej persebahan saya mlm ni..suke2 la…..” (ikut kepala otak dia jek)

mmg selamba katak……

hahhahhaa….aku?? ape point aku posting cmni sbnonye hari nih?
point aku ialah……..suke2 aku la…ikut la plak kpala otak aku !!!!………

~~~~~blurrrrrr @_@

taktahuantaradua_adamfara

hehhehee….lagu lagi?????

ye la…lagu lagi la…nk wat pe dah….๐Ÿ™‚
saje post kn lagu ni sbb suke rentak dia yg happy2 gitu….
lagi la bile nnegok cite cinte madik kat tv 9 tu…
kn lagu ni jadik theme song dia….

memule dolu dgr lagu ni igt kn yusri duet ngan erra lagi….
rupe nye dh ubah versi baru….
adam dan fara….๐Ÿ˜‰

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

( Adam )
Keluarga ku bukannya berharta
Dan akulah satu-satunya
Harapan untuk menyara
Mereka di hari tua
Begitulah hendaknya
( Farah )
Diriku pun juga begitu
Ke sini โ€˜tuk mencari ilmu
Tak sangka pula kau yang ku jumpa
Berbelah bagiku bertanya
Mana satu yang harus
Dikejarkan
( korus – Farah & Adam )
Kita tak tahu antara dua
Hala yang berbeza
Kiri kau menjanjikan cinta = Farah
Kanan menjanjikan kerjaya = Adam
Oh yang mana
Kita tak tahu antara dua
Pilihan yang nyata
Sebelah hati inginkan cinta = Farah
Sebelah lagi inginkan cita = Adam
Agar hati membimbing kita
Tak tahu antara dua
( Farah )
Takkan lari gunung dikejar
Semoga diizinkan cinta
( Adam )
Selesaikan yang dah bermula
Sementara usia masih muda
( Farah & Adam )
Tapi tidakku nafi
Hati ku sangsi
ulang korus
Uuuuโ€ฆ..
Sejak tergerak hati terbuka terima cinta
Lebih banyak soalan berbandingkan jawapan
ulang korus

ngantook

hehhe…… dah lame aku x mengarang kat blog aku ni๐Ÿ˜‰
bukan xnak mengarang, tapi xde idea la….xde cite nk tulis….kirenye skang ni tgh ade cite la ekk?? x jugak…..

Continue reading ‘ngantook’

tiada lagi – SEARCH

ehhehhehheee…..๐Ÿ™‚

aku admit la yg aku minat kat lagu ni lepas dgr fiq nyanyi kat mentor tu….
sungguh menusuk smpai berbekas kat hati aku nih…..
cheshhhhhh๐Ÿ˜›

ni pn aku teringat nk tulis kat blog ni sbb pagi td time nk dtg keje nih,
bleh plak terdengar lagu ni kat johor FM…. JOHOR FM???? hahhahhaa…….xpnah sepnjg
aku drive, aku dgr stesen radio tuh…ni psl naik company transport la ni…..
abg driver tu line2 umur 30an ke 40an…tu yg layan johor fm tu…..
aku???? layan jek la……๐Ÿ™‚

ok…psl lagu ‘TIADA LAGI’ ni….hm……kalu nengok mase fiq nyanyi kat mentor tu mmg best la….
dgn perfomance dia, background dia, dressing dia……fuhhhhhh……best la…..๐Ÿ˜‰

ok…layan jek la……๐Ÿ™‚

Tiada Lagi – Amy
Amy Search

Sia-sia sudah
Kita jalin cinta
Bila hati selalu berbeda

Sampai kapan lagi
Ku harus menahan
Rasa kecewa di dalam dada

Seandainya kita masih bersatu
Tak mungkinkan menyatu
Walau masih ada sisa cinta
Biarkan saja berakhir sampai
Di sini

*chorus
Tiada lagi yang ku harapkan
Tiada lagi yang ku impikan
Biar aku sendiri tanpa diri mu
Tiada lagi kata cintaku
Takkan lagi ku bersama mu
Biar ku simpan semua
Kenangan ku bersamamu

Sampai kapan lagi
Ku harus menahan
Rasa kecewa di dalam dada

Seandainya kita masih bersatu
Tak mungkinkan menyatu
Walau masih ada sisa cinta
Biarkan saja berakhir sampai
Di sini

repeat *chorus
repeat *chorus lagi
repeat *chorus lagi sekali sampai abis